Informații suplimentare

Conținut

100 ml

Marca

NIAVIS

Tip de aplicare

Uz extern

Ulei Caprilis (Ulei de Cocos Fracționat)

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în multiple preparate cosmetice. Este potrivit pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.

Conține în mod natural antioxidanți și nutrienți valoroși, precum vitaminele A, C și E, care ajută la menținerea fermității și tinereții pielii.

Este un ulei delicat, nutritiv, care reduce procesul de deshidratare, calmează pielea iritată sau afectată de soare, vânt sau frig, este hidratant, emolient și se absoarbe repede și complet în piele, nefiind comedogenic.

Cod produs NIA170 Categorie

23,00lei

În stoc

Hipoalergenic

Hipoalergenic

Natural

Natural

Formulă curată

Netestat pe animale

Netestat pe animale

Descriere

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în multiple preparate cosmetice. Este potrivit pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.

Este o formă a uleiului de cocos care se prezintă în formă lichidă la temperatura camerei și care are o rezistență mare la oxidare.
Conține în mod natural antioxidanți și nutrienți valoroși, precum vitaminele A, C și E, care ajută la menținerea fermității și tinereții pielii.
Este un ulei delicat, nutritiv, care reduce procesul de deshidratare, calmează pielea iritată sau afectată de soare, vânt sau frig, este hidratant, emolient și se absoarbe repede și complet în piele, nefiind comedogenic.
Ingrediente: 100% caprylic/ capric trigliceryde

Proprietăți: lichid clar aproape inodor, incolor, cu vâscozitate redusă. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, îmbunătățind absorbția substanțelor active în piele. Spre deosebire de uleiul de cocos, nu își schimbă vâscozitatea la variațiuni de temperatură, se emulsifică ușor și este foarte stabil oxidativ (suporta încălzirea).

Mod de utilizare: ca ingredient cosmetic, pentru îngrijirea pielii și părului. Poate fi folosit atât seara, cât și dimineața, ca bază de machiaj.

Precauții: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii. Înainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare.

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de căldura și lumina soarelui.

Țara de origine: Malaezia

Informații suplimentare

Conținut

100 ml

Marca

NIAVIS

Tip de aplicare

Uz extern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei Caprilis (Ulei de Cocos Fracționat)”