Informații suplimentare

Conținut

50 ml

Marca

NIAVIS

Tip de aplicare

Uz extern

Ulei de Argan

Uleiul de argan este produs din semințele fructelor arborelui de argan ( Argania Spinosa ). Acest copac este nativ din Maroc, unde crește doar în câteva regiuni, făcând ca acest ulei să fie unul din cele mai rare din lume, datorită zonei limitate de răspândire.

Uleiul de argan conține un procent ridicat de acizi grași esențiali și fenoli, este bogat în vitamina A, vitamina E, caroten, acizi grași, omega 6 și omega 9, cu un important rol antioxidant, ce aduce multiple beneficii.

Acesta face parte din gama uleiurilor purtătoare (de tip baza) ) mai exact, poate răspândi uleiul esențial (chiar și o cantitate foarte mică) pe o zonă mai întinsă și este folosit în industria cosmetică, la prepararea cremelor, loțiunilor, unguentelor.

Proprietăți: antiacneic, antirid, hidrantant, regenerant

Cod produs NIA154 Categorie

20,00lei

În stoc

Hipoalergenic

Hipoalergenic

Natural

Natural

Formulă curată

Netestat pe animale

Netestat pe animale

Descriere

Uleiul de argan este produs din semințele fructelor arborelui de argan ( Argania Spinosa ). Acest copac este nativ din Maroc, unde crește doar în câteva regiuni, făcând ca acest ulei să fie unul din cele mai rare din lume, datorită zonei limitate de răspândire.

Uleiul de argan conține un procent ridicat de acizi grași esențiali și fenoli, este bogat în vitamina A, vitamina E, caroten, acizi grași, omega 6 și omega 9, cu un important rol antioxidant, ce aduce multiple beneficii.

Acesta face parte din gama uleiurilor purtătoare (de tip baza) ) mai exact, poate răspândi uleiul esențial (chiar și o cantitate foarte mică) pe o zonă mai întinsă și este folosit în industria cosmetică, la prepararea cremelor, loțiunilor, unguentelor.

Pentru uz extern

Ingrediente (INCI): ulei de argan (Argania Spinosa Kernel)

Compoziție: acid palmitic 10.0-15.0, acid stearic 3.0-8.0, acid oleic 18.0-40.0, acid linoleic 24.0-38.0, alpha linoleic <0.3, acid icosanoic <0.5, acid icosenoic <0.5, acid docosanoi <0.2

Metoda de obținere: produs obținut prin presare la rece și dezodorizare

Caracter aromatic: nucă, dulce

Culoare: galben-auriu

Proprietăți: antiacneic, antirid, hidrantant, regenerant

Beneficii și utilizări:

Uz cosmetic:

Corp si ten – ajută la restabilirea ph-ului natural al pielii; contribuie la estomparea ridurilor și oferă elasticitate pielii; reglează eliberarea sebumului în cazul tenului gras; este util în tratarea pielii uscate. Datorită capacității de a neutraliza radicalii liberi are un rol important în tratarea eczemelor, acneei și psoriazisului.

Poate fi utilizat ca atare sau în combinație cu uleiuri esențiale, ingredient în loțiuni și creme, pentru masaje corporale, în prepararea săpunurilor

Poate fi combinat cu ulei esențial portocale, ulei esențial de tea tree, ulei de neem, ulei de migdale, ulei de cocos.

Păr: – îmbunătățește elasticitatea firului de păr; hidratarea și nutrienții oferiți de uleiul de argan natural contribuie la o creștere sănătoasă a parului. Antioxidanții naturali prezenți în uleiul de argan întăresc firul de păr și repară membrana celulară deteriorată a acestuia. Poate fi utilizat în cazul tipului de păr dificil de pieptănat, întrucât restabilește netezimea părului, făcându-l ușor de pieptănat și coafat.

Poate fi folosit ca ingredient în șampon, mască, seruri. Poate fi combinat cu ulei esențial de lavandă, ulei de jojoba, ulei de avocado și ulei de cocos.

Precauții: A nu se lăsa la îndemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Înainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare.

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de căldura și lumina soarelui.

Țara de origine: Maroc

Informații suplimentare

Conținut

50 ml

Marca

NIAVIS

Tip de aplicare

Uz extern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de Argan”