Informații suplimentare

Conținut

50 ml

Marca

NIAVIS

Tip de aplicare

Uz extern

Ulei de Jojoba

Uleiul extras din semințele zdrobite de jojoba este un ulei diferit de cele uzuale, datorită texturii acestuia ce se aseamănă mai mult cu ceara lichidă. Este considerat un ulei purtător (de bază) mai exact, poate răspândi uleiul esențial (chiar și o cantitate foarte mică) pe o zona mai intinsă și este folosit în nenumărate combinații cu uleiuri esențiale, alte uleiuri vegetale pentru loțiuni, creme.

Acesta are compoziția asemănătoare sebumului natural secretat de piele, ceea ce îl face să fie ușor de absorbit.

Bogat în vitaminele E și B, este adesea utilizat pentru tratarea arsurilor, rănilor și a pielii deshidratate.

Cod produs NIA156 Categorie

20,00lei

În stoc

Hipoalergenic

Hipoalergenic

Natural

Natural

Formulă curată

Netestat pe animale

Netestat pe animale

Descriere

Uleiul extras din semințele zdrobite de jojoba este un ulei diferit de cele uzuale, datorită texturii acestuia ce se aseamănă mai mult cu ceara lichidă. Este considerat un ulei purtător (de bază) mai exact, poate răspândi uleiul esențial (chiar și o cantitate foarte mică) pe o zona mai intinsă și este folosit în nenumărate combinații cu uleiuri esențiale, alte uleiuri vegetale pentru loțiuni, creme.

Acesta are compoziția asemănătoare sebumului natural secretat de piele, ceea ce îl face să fie ușor de absorbit.

Bogat în vitaminele E și B, este adesea utilizat pentru tratarea arsurilor, rănilor și a pielii deshidratate.

Ingrediente (INCI): ulei din semințe de Jojoba (Simmondsia Chinensis Seel Oil)

Compoziție: acid palmitic <3.0, acid palmitoleic <1.0, acid stearic <5.0, acid oleic 5.0-15.0, acid gadoleic 65.0-80.0, acid behenic <1.0, acid erucic 10.0-22.0, acid nervonic <3.0

Metoda de obținere: produs presat la rece din semințele zdrobite de Jojoba

Caracter aromatic: ușor miros caracteristic nucilor

Culoare: incolor – galben

Proprietăți: hidratant, emolient, calmant, regenerant, antirid

Beneficii și utilizări:

Uz cosmetic:

Corp – hidratează și calmează pielea, ajută la tratarea eczemelor, arsurilor provocate de soare – poate fi utilizat ca atare sau în combinație cu uleiuri esențiale, ingredient în loțiuni și creme. Poate fi combinat cu ulei esențial de lavandă, ylang ylang, tea tree.

Ten – hidratează și catifelează, oferă elasticitate pielii. Previne apariția ridurilor. Doarece se absoarbe repede în piele, este indicat și pentru tenul gras, ten predispus la acnee. Poate fi utilizat și pentru buze, fiind un bun emolient, ca ulei de bază pentru creme, loțiuni, săpun. Poate fi combinat cu ulei esențial de  lavandă, tea tree, portocală.

Păr – regenerează, catifelează și oferă elasticitate firului de păr. Poate fi folosit ca ingredient în șampon, mască. Poate fi combinat cu ulei esențial de mentă, ulei esențial de lavandă, ulei de ricin și ulei de cocos.

Atenție! La temperaturi scazute, uleiul de jojoba se solidifică.

Precauții: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii. Înainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare.

A se păstra la loc uscat, ferit de căldura și lumina soarelui.

Țara de origine: Israel

Informații suplimentare

Conținut

50 ml

Marca

NIAVIS

Tip de aplicare

Uz extern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de Jojoba”