Informații suplimentare

Conținut

50 ml

Marca

NIAVIS

Tip de aplicare

Uz extern

Ulei de Ricin

Uleiul de ricin este un lichid gălbui, vâscos, ce se extrage din semințele de ricin. Efectele sale miraculoase asupra corpului uman au fost descoperite și utilizate cu succes cu secole în urmă.

Este un ulei cu o concentrație mare de acizi grași nesaturați și prezintă puternice proprietăți antioxidante și antiinflamatorii.

Încă de acum câteva sute de ani, uleiul de ricin era folosit extern, pentru tratarea a numeroase afecțiuni și probleme de sănătate, dar și ca aliat al frumuseții părului și tenului.

Acesta face parte din gama uleiurilor purtătoare (de tip bază) mai exact, poate răspândi uleiul esențial (chiar și o cantitate foarte mică) pe o zona mai întinsă și este folosit în industria cosmetică, la prepararea cremelor, loțiunilor, unguentelor.

Hidratant, calmant, fortifiant, regenerant, antipigmentar

 

Cod produs NIA157 Categorie

8,00lei

În stoc

Hipoalergenic

Hipoalergenic

Natural

Natural

Formulă curată

Netestat pe animale

Netestat pe animale

Descriere

Uleiul de ricin este un lichid gălbui, vâscos, ce se extrage din semințele de ricin. Efectele sale miraculoase asupra corpului uman au fost descoperite și utilizate cu succes cu secole în urmă.

Este un ulei cu o concentrație mare de acizi grași nesaturați și prezintă puternice proprietăți antioxidante și antiinflamatorii.

Încă de acum câteva sute de ani, uleiul de ricin era folosit extern, pentru tratarea a numeroase afecțiuni și probleme de sănătate, dar și ca aliat al frumuseții părului și tenului.

Acesta face parte din gama uleiurilor purtătoare (de tip bază) mai exact, poate răspândi uleiul esențial (chiar și o cantitate foarte mică) pe o zona mai întinsă și este folosit în industria cosmetică, la prepararea cremelor, loțiunilor, unguentelor.

Ingrediente (INCI): ulei din semințe de ricin (Ricinus Communis Seed Oil)

Compoziție: acid palmitic <2.0, acid stearic <2.5, acid oleic 2.5-7.0, acid ricinoleic 85.0-95.0, acid linoleic 2.5-7.0, acid linolenic <1.0, acid icosenoic <1.0

Metoda de obținere: produs presat la rece din semințele de ricin

Culoare: incolor – galben pal

Proprietăți: – hidratant, calmant, fortifiant, regenerant, antipigmentar

Beneficii și utilizări:

Uz cosmetic:

Corp și ten: – hidratează și calmează pielea, ajută la estomparea cicatricilor, petelor provocate de soare. Stimulează producția de colagen din celule. Îngrijește pielea afectată de crăpături, iritații. Ajută la creșterea genelor și a sprâncenelor, întărește unghiile. Poate fi utilizat ca atare sau în combinație cu uleiuri esențiale, ingredient în loțiuni și crème, demachiante.

Poate fi combinat cu ulei esențial de tea tree, ulei esențial de bergamota, ulei de cocos, ulei de jojoba, apă de albastrele, apă de trandafir.

Păr – regenerează firul de păr, stimulează creșterea părului. Poate fi folosit ca ingredient în șampon, mască, seruri.

Poate fi combinat cu ulei esențial de mentă, ulei esențial de lavandă, ulei de jojoba și ulei de cocos

Precauții: A nu se lăsa la îndemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Înainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare.

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de căldura și lumina soarelui.

Țara de origine: India

Informații suplimentare

Conținut

50 ml

Marca

NIAVIS

Tip de aplicare

Uz extern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de Ricin”