Informații suplimentare

Tip de aplicare

Cremă

Factor protecție solară

SPF 30

Marca

Suntribe

Conținut

45 g

Cremă protecție solară rezistentă cu oxid de zinc SPF 30 Alb clasic SUNTRIBE

PROTECȚIE SOLARĂ NATURALĂ 100% CU ZINC | Protecție solară sigură pentru recif pentru toate tipurile de activități în aer liber, cum ar fi surfing. Formulă pentru zone calde / tropicale (cel mai ușor de aplicat este la peste 20 de grade). Complet fără filtre UV, parabeni, alcool, conservanți, parfum și substanțe chimice nocive.
ORGANIC ȘI DELICAT | Formulă groasă și vizibilă pentru activități sportive produsă din ingrediente organice naturale și certificate. Este livrată într-un ambalaj inovator și fără plastic, din staniu cu sistem de deschidere prin apăsare. Hipoalergenic, potrivit pentru copii și toate tipurile de piele.
FOARTE EFICIENT | Protecția validată științific cu spectru larg împotriva razelor UVA și UVB – SPF 30 (blochează 97% din razele UVB). Foarte rezistent la apă și la transpirație.
FILTRU UV MINERAL / SIGUR PENTRU RECIF | Conține oxid de zinc non-Nano, care conform cercetărilor este cel mai sigur filtru UV disponibil pentru sănătatea umană, a coralilor și a vieții marine.
UTILIZAT DE ATLEȚI PROFESIONIȘTI | Adorat de către aventurierii din întreaga lume pentru combinația dintre performanță și nepoluare a mediului În calitate de ambasadori Suntribe, vom număra printre alții profesioniști pe Tim Latte și pe marinarii din clasa olimpică Jimmy & Ubo.

Cod produs STB1004-A Categorii ,

68,00lei

Stoc epuizat

Hipoalergenic

Hipoalergenic

Natural

Natural

Formulă curată

Netestat pe animale

Netestat pe animale

Descriere

Protecția solară cu Zinc, cu ingrediente naturale, pentru față este o protecție solară cu zinc 100% naturală potrivită pentru tot felul de activități sportive și în aer liber.

Este livrată într-un ambalaj inovator, fără plastic și rezistent la scurgeri, cu un sistem de deschidere prin apăsare, într-un ambalaj din staniu. Adorata de către aventurierii din întreaga lume pentru combinația dintre performanță și nepoluare a mediului.

Folosit în mod popular în condiții extreme, imaginează-ți valuri mari și mări furtunoase, pârtii înzăpezite, nisip fierbinte, înălțimi muntoase extreme, ciclism în circuit însorit. Formulă groasă și vizibilă pentru activități sportive care funcționează la toate temperaturile și atinge consistență ideală pentru aplicare la temperaturi peste 20 de grade.

Această protecție solară naturală cu zinc este perfectă pentru a proteja zonele sensibile ale feței tale, cum ar fi urechile, nasul și buzele în condiții de soare puternic.

Hipoalergenic – potrivit pentru copii și toate tipurile de piele. Complet fără substanțe chimice, conservanți și parfumuri sintetice, ceea ce o face o alternativă naturală și sigură pentru protecția solară puternică și pentru rezistența îndelungată la apă și la transpirație. Această protecție solară cu zinc construiește o barieră de protecție a feței încă din primul moment al aplicării, oferind protecție SPF 30 cu spectru larg împotriva razelor UVA și UVB (blochează 97% din razele UVB). Conține oxid de zinc non-Nano care, care este conform cercetărilor, cel mai sigur filtru UV disponibil pentru sănătatea umană, a coralilor și a vieții marine.

ALB CLASIC este formula pentru activități sportive clasică de la Suntribe și are o culoare alb naturală.

Continut: 45 g/ 50 ml

Ambalaj: 100% fără plastic, staniu fabricat din 56% staniu reciclat, conceput pentru a impiedica patrunderea apei sau zapezii in interior, complet reciclabil. Etichete de hârtie 100% reciclabila.

Cum să reciclăm: Metal. În mod alternativ, îndepărtează crema rămasă cu puțină hârtie și reutilizează recipientul pentru articole mici, cum ar fi bijuterii sau mirodenii! Fabricat în UE.

Perioada de valabilitate: până la 3 ani. Utilizați în termen de 1 an de la data deschiderii.

Ingrediente Ulei de Cocos Nucifera (cocos), Cera Alba (ceară de albine), oxid de zinc non-nano. Organic

ORGANIC ȘI DELICAT Formulă groasă și vizibilă pentru activități sportive produsă din ingrediente organice naturale și certificate. Este livrată într-un ambalaj inovator și fără plastic, din staniu cu sistem de deschidere prin apăsare. Hipoalergenic, potrivit pentru copii și toate tipurile de piele. Nu se recomandă tenurilor acneice.

Cum se folosește:
Folosește degetele pentru a aplica un strat vizibil pe față, aplică un strat mai gros pe părțile pe care doresști să le protejezi mai mult, cum ar fi nasul, urechile, buzele și gâtul. Acesta va dura multe ore fără reaplicare, de exemplu, atunci când mergi să faci surf, kite, ciclism sau la schi. Când crema nu mai este vizibilă pe pielea ta, aceasta este o indicație pentru a aplica mai mult. Cel mai ușor de aplicat este la temperatura camerei (20 grade sau mai mare). La temperaturi mai reci, păstrați Protecția solară cu Zinc cu ingrediente naturale pentru față și activități sportive în buzunar sau încălzește recipientul în mână pentru un minut.

Îndrăznește să-ți folosești vârful degetelor, această protecție solară are nevoie de atingere delicată, mai ales la început!

Informații suplimentare

Tip de aplicare

Cremă

Factor protecție solară

SPF 30

Marca

Suntribe

Conținut

45 g