Informații suplimentare

Tip de aplicare

Cremă

Marca

Linea MammaBaby

Conținut

20 ml

Balsam protector pentru buze SPF 50 Linea MammaBaby

Balsamul protector pentru buze SPF 50 Linea MammaBaby este o emulsie cu o protecție solară ridicată și cu o textură moale, care este rapid absorbită și oferă un spectru larg de protecție împotriva razelor UVA și UVB.  Fără strălucire albă nedorită. Pe lângă protecție, oferă și hidratare și hrănire, datorită conținutului de glicerină, ceară de albine și unt de shea în formula sa. Foarte la îndemână pentru a proteja zonele dorite. Indicat pentru buze, dar și pentru zonele foarte sensibile, cum ar fi cicatricele și alunițele.

Cantitate: 20 ml

49,00lei

În stoc

Hipoalergenic

Hipoalergenic

Natural

Natural

Formulă curată

Netestat pe animale

Netestat pe animale

Descriere

Balsamul protector pentru buze SPF 50 Linea MammaBaby este o emulsie cu o protecție solară ridicată și cu o textură moale, care este rapid absorbită și oferă un spectru larg de protecție împotriva razelor UVA și UVB.  Fără strălucire albă nedorită. Pe lângă protecție, oferă și hidratare și hrănire, datorită conținutului de glicerină, ceară de albine și unt de shea în formula sa. Foarte la îndemână pentru a proteja zonele dorite. Indicat pentru buze, dar și pentru zonele foarte sensibile, cum ar fi cicatricele și alunițele. Formula sa este potrivită atât vara, cât și iarna- pentru a proteja împotriva soarelui și frigului.
În conformitate cu Tratatul pentru corali din Hawaii. 

Protejează pielea copilului tău, dar și viața acvatică.

Produs testat dermatologic pe pielea sensibilă, fără coloranți, PEG, nichel*, crom*, cobalt*  (*<1ppm), netestat pe animale.

Informații suplimentare

Tip de aplicare

Cremă

Marca

Linea MammaBaby

Conținut

20 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Balsam protector pentru buze SPF 50 Linea MammaBaby”