Informații suplimentare

Tip de aplicare

Cremă

Factor protecție solară

SPF 50

Marca

Wooden Spoon

Conținut

150 ml

Cremă de protecție solară organică „Baby&Family” SPF50 150 ml WOODEN SPOON

Protecția ta solară naturală și sigură vine cu zinc invizibil, revoluționar și inovator! Gata cu urmele albe! Întreaga familie merită o ingrijire solară naturală, blândă și ecologică, fără să arate ca niște fantome când sunt la plajă!

Protecțiile noastre solare sunt făcute din ingrediente simple, naturale și sigure- bune atât pentru tine, cât și pentru pielea sensibilă a bebelușilor. Nu este nevoie să ai o protecție solară personalizată pentru fiecare membru al familiei

Protecții solare cu zinc invizibil Wooden Spoon:
Nu lasă urme albe
Ușor de aplicat
Asigură protecție înaltă contra razelor UVA &UVB
100% certificat natural și organic
Sigur, delicat și hipoalergenic
Rezistente la apă
Hrănește pielea
Sigur pentru lumea acvatică

140,00lei

Stoc epuizat

Hipoalergenic

Hipoalergenic

Natural

Natural

Formulă curată

Netestat pe animale

Netestat pe animale

Descriere

Anul acesta, protecția ta solară naturală și sigură vine cu zinc invizibil, revoluționar și inovator! Gata cu urmele albe! Întreaga familie merită o ingrijire solară naturală, blândă și ecologică, fără să arate ca niște fantome când sunt la plajă!Noile protecții solare cu zinc invizibil nu lasă urme albe! Protecțiile noastre solare sunt făcute din ingrediente simple, naturale și sigure- bune atât pentru tine, cât și pentru pielea sensibilă a bebelușilor. Nu este nevoie să ai o protecție solară personalizată pentru fiecare membru al familiei.

Noile protecții solare cu zinc invizibil Wooden Spoon:
Nu lasă urme albe
Ușor de aplicat
Asigură protecție înaltă contra razelor UVA &UVB
100% certificat natural și organic
Sigur, delicat și hipoalergenic
Rezistent la apă
Hrănește pielea
Sigur pentru lumea acvatică

Ingrediente: Helianthus Annuus Seed Oil (ulei de floarea soarelui)*; non-nano Oxid de Zinc; Cocos Nucifera Oil*(ulei de cocos); Cera Alba (ceară de albine)*; Butyrospermum Parkii butter* (unt de shea); Theobroma Cacao Seed Butter*(unt de cacao); Tocopherol (Vit. E).
*Ingrediente Certificate Organic

Mod de aplicare: Începe să aplici ușor produsul pe piele cu mișcări circulare. Aplică înainte cu 20 de minute până a te expune la soare. Reaplică la interval de 2-3 ore sau dacă transpiri, te ștergi cu prosopul. Evită contactul cu ochii. Nu se recomandă tenurilor acneice.

Wooden Spoon lansează primele protecții de soare naturale cu zinc revoluționar, invizibil. Această inovație va face din produsele cu protecție solară o opțiune preferată, potrivită pentru toate tipurile de piele. Protecțiile solare Wooden SPOON cu zinc invizibil nu lasă urme albe și sunt mai ușor de aplicat. S-au făcut teste în vivo și în vitro și teste dermatologice cu noul zinc invizibil, în laboratoare certificate din Italia, Polonia și Bulgaria.

Testele în-vivo cu voluntari dintr-un mediu controlat de laborator au demonstrat că noile loțiuni cu protecție solară cu ingrediente complet naturale și cu zinc invizibil au o protecție mai ridicată contra razelor UVA & UVB!

Testele dermatologice cu 20 de voluntari (11 dintre aceștia aveau în trecut reacții alergice) au arătat că noile loțiuni minerale cu protecție solară sunt blânde cu pielea, nu o irită, nu cauzează roșeață sau alte reacții alergice. Zincul invizibil este viitorul protecțiilor solare naturale!

Echipa Wooden Spoon este extrem de mândră că este primul brand ce oferă protecție solară naturală cu zinc invizibil de pe piața Europeană!

Informații suplimentare

Tip de aplicare

Cremă

Factor protecție solară

SPF 50

Marca

Wooden Spoon

Conținut

150 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremă de protecție solară organică „Baby&Family” SPF50 150 ml WOODEN SPOON”