Informații suplimentare

Tip de aplicare

Spray

Factor protecție solară

SPF 50

Marca

Australian Gold

Conținut

177 ml

Spray protecție solară SPF50 AUSTRALIAN GOLD

(O recenzie client)

Australian Gold’s Botanical SPF 50 Continuous Spray este o protecție solară excelentă și nu lasă o senzație lipicioasă după aplicare.

Hipoalergenic, testat dermatologic și aprobat de pediatri.

Cod produs A75222 Categorie

140,00lei

Disponibil pentru precomandă

Hipoalergenic

Hipoalergenic

Natural

Natural

Formulă curată

Netestat pe animale

Netestat pe animale

Descriere

Acest spray este ideal pentru toate categoriile de vârstă.

Conținutul de alge roșii oferă pielii antioxidanți, Vitaminele A și E, dar și fier, acid folic și trei aminoacizi. În plus, prunele de kakadu ajută la diminuarea daunelor cauzate de razele solare și radicalii liberi, oferind nu doar o protecție solară grozavă, dar și o îngrijire a pielii de calitate superioară.

Spray-ul cu protecție solară SPF50 AUSTRALIAN GOLD este un recipient non-aerosol, ce ajută produsul să se disperseze în orice unghi, într-o pulverizare constantă. Glicerina etanșează umiditatea pentru a avea o piele mai sănătoasă. Acest spray natural este compus cu alcool organic, ca tu să ai o experiență extraordinară, folosind protecția solară ce poate fi aplicată cu o pulverizare constantă. Pentru cei care vor să își mențină pielea sănătoasă și hrănită, atunci când sunt pe fugă, această protecție solară este mai mult decât potrivită! Nu conține oxibenzonă.

Ambalajul Australian Gold’s Botanical SPF este făcut în așa fel încât să utilizeze cât mai puține materiale cu putință, într-un recipient reciclabil. Acest lucru reduce orice pierdere posibilă, fiind perfect pentru ecosistem.

Sfat: Nu uita să reaplici crema de soare pe tot parcursul zilei- mai ales copiii sau toți cei care sunt sau nu în apă! Recomandăm reaplicarea la cel puțin fiecare două ore. Aplică mai des dacă înoți, transpiri sau te ștergi cu prosopul.

Informații suplimentare

Tip de aplicare

Spray

Factor protecție solară

SPF 50

Marca

Australian Gold

Conținut

177 ml

1 recenzie pentru Spray protecție solară SPF50 AUSTRALIAN GOLD

  1. Razvan

    Am parul rar si doctorul mi-a recomandat sa folosesc protectie solara pentru a-mi proteja pielea capului. De cand am descoperit acest spray indraznesc sa merg prin soare fara sapca. E foarte bun! Recomand!

Adaugă o recenzie