Informații suplimentare

Tip de aplicare

Stick

Factor protecție solară

SPF 30

Marca

Suntribe

Conținut

30 g

Stick protecție solară rezistentă cu oxid de zinc SPF 30 – Alb clasic SUNTRIBE

STICK CU ZINC 100% NATURAL | Protecție solară sigură pentru recif pentru toate tipurile de activități în aer liber, cum ar fi surfing, kiting, ciclism, schi. Ideal pentru o aplicare rapidă și ușoară a protecției solare, fără a avea degetele lipicioase. Potrivit de la temperaturile de îngheț până la 30 °C. Complet fără filtre UV, parabeni, alcool, conservanți, parfum și substanțe chimice nocive.
ORGANIC ȘI DELICAT | Formulă groasă și vizibilă pentru sport, cu trei-patru ingrediente organice naturale și certificate. Este livrat într-un stick de carton fără plastic. Hipoalergenic, potrivit pentru copii și pentru toate tipurile de piele.
FOARTE EFICIENT | Protecția validată științific cu spectru larg împotriva razelor UVA și UVB – SPF 30 (blochează 97% din razele UVB). Foarte rezistent la apă și la transpirație.
FILTRU MINERAL UV / SIGUR PENTRU RECIF | Conține oxid de zinc non-Nano, care conform cercetărilor este cel mai sigur filtru UV disponibil pentru sănătatea umană, a coralilor și a vieții marine
UTILIZAT DE ATLEȚI PROFESIONIȘTI | Adorat de către aventurierii din întreaga lume pentru combinația dintre performanță și nepoluare a mediului. În calitate de ambasadori Suntribe, vom număra printre alții profesioniști pe Tim Latte și pe marinarii din clasa olimpică Jimmy & Ubo.

Cod produs STB1007-A Categorii ,

68,00lei

Stoc epuizat

Hipoalergenic

Hipoalergenic

Natural

Natural

Formulă curată

Netestat pe animale

Netestat pe animale

Descriere

Stick cu zinc pentru activități sportive cu ingrediente naturale este o protecție solară cu zinc 100% naturală, într-un format de stick adecvat, potrivit pentru toate tipurile de activități sportive și activități în aer liber.

Această formulă groasă vizibilă pentru activități sportive este perfectă pentru a-ți proteja fața, urechile, nasul și buzele. Ideal de la temperaturile de îngheț până la 30°C. Potrivit special pentru perioadele în care aveți nevoie de rezistență la apă și la transpirație de lungă durată.

Stick-ul îți permite să aplici cu ușurință protecția solară fără a folosi degetele sau a te murdării. Aceasta este Formula Suntribe de încredere pentru Față și Activități Sportive într-un format nou, la îndemână și ușor de utilizat! Adorat de către aventurierii din întreaga lume pentru combinația dintre performanță și nepoluare a mediului. Folosit în mod popular în condiții extreme, imaginează-ți valuri mari și oceane furtunoase.

Complet fără substanțe chimice, conservanți și parfumuri sintetice, ceea ce îl face o alternativă naturală și sigură pentru protecția solară puternică și pentru rezistența îndelungată la apă și la transpirație.

Această protecție solară cu zinc construiește o barieră de protecție a feței încă din primul moment al aplicării, oferind protecție SPF 30 cu spectru larg împotriva razelor UVA și UVB (blochează 97% din razele UVB). Această protecție solară pentru activități sportive conține oxid de zinc non-Nano care, conform cercetărilor, este cel mai sigur filtru UV disponibil pentru sănătatea umană, a coralilor și viața marină. Hipoalergenic – potrivit pentru copii și toate tipurile de piele. Nu se recomandă tenurilor acneice.

Alb clasic este formula pentru activități sportive clasică de la Suntribe și are o culoare alb naturală.

Continut: 30g. Material: 100% carton / hârtie. Fără plastic. Modul de reciclare: hârtie. Fabricat în UE. Perioada de valabilitate: până la 3 ani. Utilizați în termen de 1 an de la data deschiderii.

Ingrediente (INCI)
ALB CLASIC
Ulei de Cocos Nucifera (cocos), Cera Alba (ceară de albine), oxid de zinc non-nano. Organic
ORGANIC ȘI DELICAT | Formulă albă, groasă și vizibilă pentru activități sportive produsă din trei ingrediente organice naturale și certificate. Hipoalergenic, potrivit pentru copii și toate tipurile de piele. Stick-ul Suntribe cu zinc pentru activități sportive cu ingrediente naturale din nucă de cocos este folosit zilnic de atleții din întreaga lume, de la alpinisti până la sportivii olimpici. Ideal pentru toate sporturile care te expun la razele solare puternice.
3 ingrediente încercate și testate științific: Acestea sunt dovedite științific ca sunt sigure pentru pielea ta și pentru mediu. Sigure pentru reciful de corali, pești și viața marină.
Eficient și de lungă durată: Oxidul de zinc te protejează împotriva celei mai largi game de raze UVA și UVB. Această protecție solară cu zinc durează ore și ore chiar și când transpirați sau în apă.
Ambalaj durabil: stick din carton complet reciclabil pentru o aplicare ușoară din mers la toate temperaturile, atât la temperaturi scăzute cât și ridicate.

Instrucțiuni / Cum se utilizează
Acest stick natural de protecție solară cu zinc este ideal pentru aplicare pe față, în special pe nas, urechi și buze. Folosește un deget și apăsă stick-ul de sus în jos cu atenție. Folosește capacul pentru a împinge înapoi stick-ul atunci când închizi ambalajul.
Aplică un strat gros, vizibil.
Acesta va dura multe ore fără reaplicare, de exemplu, atunci când mergeți la surf sau la schi. Când crema nu mai este vizibilă pe piele, aceasta este o indicație pentru a aplica mai mult.
Ușor de aplicat la toate temperaturile fără a fi necesar să încălziți stick-ul. Aveți grijă la temperaturi foarte ridicate, deoarece stick-ul ar putea deveni moale.

Informații suplimentare

Tip de aplicare

Stick

Factor protecție solară

SPF 30

Marca

Suntribe

Conținut

30 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stick protecție solară rezistentă cu oxid de zinc SPF 30 – Alb clasic SUNTRIBE”