Informații suplimentare

Conținut

10 ml

Marca

NIAVIS

Tip de aplicare

Uz extern

Ulei Esențial de Lavandă Pur

Originara din tarile care se invecineaza cu Marea Mediterana, Orientul Mijlociu și India, lavanda are o istorie ce dateaza de acum 2.500 de ani. Apreciate pentru parfumul si estetica lor, plantele de lavanda erau cultivate pentru a improspăta hainele si parul, de asemenea, sunt recunoscute pentru aportul pe care il au asupra somnului, faptul ca il imbunatateste si reduce starile de anxietate si depresie.

Uleiul esențial de Lavandă este unul dintre cele mai cunoscute și folosite uleiuri esențiale. Acesta se remarcă prin aroma sa proaspata, usoara, dulce-ierboasa, cu note florale, lemnoase si uneori fructate.

Uleiul esențial de Lavandă este cunoscut prin faptul că este un relaxant puternic și ajută în diminuarea stresului și a supraoboselii. Ajută în calmarea minții și a corpului. Folosit în crema de zi, susține epiderma și o revigorează. Calmează iritațiile pielii. Pentru un somn liniștit și sănătos vă recomandăm cu încredere acest ulei absolut divin.

Ajută în diminuarea stresului și a supraoboselii.
Susține epiderma și o revigorează.

 

Cod produs NIA168 Categorie

14,00lei

În stoc

Hipoalergenic

Hipoalergenic

Natural

Natural

Formulă curată

Netestat pe animale

Netestat pe animale

Descriere

Originară din țările care se învecinează cu Marea Mediterană, Orientul Mijlociu și India, lavanda are o istorie ce datează de acum 2.500 de ani. Apreciate pentru parfumul și estetica lor, plantele de lavand erau cultivate pentru a împrospăta hainele și părul, de asemenea, sunt recunoscute pentru aportul pe care îl au asupra somnului, faptul că îl imbunătățește și reduce stările de anxietate și depresie.

Uleiul esențial de Lavandă este unul dintre cele mai cunoscute și folosite uleiuri esențiale. Acesta se remarcă prin aroma sa proaspata, usoara, dulce-ierboasa, cu note florale, lemnoase si uneori fructate.

Uleiul esențial de Lavandă este cunoscut prin faptul că este un relaxant puternic și ajută în diminuarea stresului și a supraoboselii. Ajută în calmarea minții și a corpului. Folosit în crema de zi, susține epiderma și o revigorează. Calmează iritațiile pielii. Pentru un somn liniștit și sănătos vă recomandăm cu încredere acest ulei absolut divin.

Ajută în diminuarea stresului și a supraoboselii.

Susține epiderma și o revigorează.

Proprietăți terapeutice: cicatrizant, antidepresiv, calmant, antiseptic
Ingrediente (INCI): ulei esential din flori de lavandă (Lavandula Angustifolia Flower Oil)

Compoziție: linalool, limonene, benzyl benzoate <0.1, coumarin <0.3, eugenol <0.1, geraniol <0.4, benzaldehyde <0.1, 1-octen-3-yl acetate <0.3, trans-2-hexenal <0.1, 7-methoxycoumarin from naturals <0.1

Mod de utilizare

Aromaterapie:

Se utilizează un suport cu lumânare sau difuzor cu apă, se adaugă 3-6 picaturi de ulei esențial sau după preferință. Poate fi combinat cu ulei esențial de lămâie, ulei esențial de bergamotă, ulei esențial de lemn de santal, ulei esențial de cuișoare

Utilizări terapeutice:

Eliberează căile respiratorii, prin inhalații, adăugați 3-6 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

Benefic pentru sistemul nervos, pentru un somn liniștit, induce stare de calm, combate insomniile, stările de anxietate și depresie – adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în difuzorul de aromaterapie sau în suportul cu lumânare.  Poate fi combinat cu ulei esențial de busuioc.

Uz cosmetic:

Corp – ajută la regenerarea pielii, cicatricilor, calmarea iritațiilor și mâncărimile, înțepături de insecte, – se aplică diluat în ulei vegetal, crema masaj. Benefic pentru relaxarea și diminuarea presiunii asupra mușchilor. Se poate utiliza împreună cu loțiuni, uleiuri de bază pentru masaj, poate fi adăugat în apa din cadă pentru băi calde. Poate fi combinat cu ulei esențial de portocală, ulei esențial de ylang ylang, ulei esențial de tea tree.

Ten – pentru calmarea iritațiilor, acnee, urme post-acnee, oferă prospețime – se aplică diluat într-un ulei vegetal, cremă, loțiune sau apă florală-toner. Poate fi combinat cu ulei esențial de portocală.

Par – benefic pentru scalp, ajută la calmarea inflamațiilor, catifelează și oferă strălucire firului de păr – se aplică câteva picături în șamponul de uz zilnic sau ca mască de păr diluat într-un ulei de bază precum ulei de cocos sau ulei vegetal. Poate fi combinat cu ulei esențial de eucalipt.

Uz casnic:

Împrospătarea aerului cu ajutorul unui difuzor de aromaterapie, împrospatează hainele și ține departe moliile. Poate fi combinat cu ulei esențial de mentă.

Precauții: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii. Înainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare.

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de căldura și lumina soarelui.

A se folosi înainte de data înscrisă pe ambalaj.

Țara de origine: Franța

Gramaj: 10ml

Informații suplimentare

Conținut

10 ml

Marca

NIAVIS

Tip de aplicare

Uz extern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei Esențial de Lavandă Pur”