Politica de CONFIDENȚIALITATE

HARMONY EDUCATION SRL, CUI 36691241, J40/14334/2016, capital social: 200 lei, cu sediul social în str. Naum Rămniceanu nr. 15, ap. 1, sector 1, București, e-mail: contact@solio.ro (denumită în continuare „Harmony”) respectă preocupările dvs. legate de protejarea confidențialității și a datelor personale.

Acest document descrie modul în care Harmony utilizează informațiile despre dvs. prelucrate atunci când navigați pe site-ul www.solio.ro , accesibil și prin intermediul unor dispozitive mobile precum telefon mobil sau tabletă, denumit în continuare „Site-ul” sau va sunt oferite serviciile noastre, sau interacționați cu noi în alt mod („Serviciile” noastre), indiferent dacă sunteți conectat(a) sau nu la contul dumneavoastră. Documentul va permite să cunoașteți originea și modul de utilizare a informațiilor de navigare prelucrate prin mijloace electronice, cookie-uri și alte tehnologii de urmărire și să va exercitati drepturile și opțiunile în conformitate cu legislația aplicabilă în materie de protecție a datelor cu caracter personal.

Acest document se aplică Site-ului, aplicațiilor și serviciilor oferite de către Harmony și se completează cu “Termenii și condițiile de vânzare” (și orice alt document sau notă informativă care face referire la acest document). Prin excepție, acest document nu este aplicabil prelucrărilor de date cu caracter personal în scopul și în legătură cu solicitările depuse pentru locuri de muncă în cadrul Harmony prin intermediul Site-ului sau prin alte modalități.

Prin urmare, acest document este important pentru dvs., cei care va doriți o experiență pozitivă și încredere în serviciile noastre, dar și pentru noi, care dorim să răspundem exact și complet întrebărilor dvs. și să ținem cont de dorințele dvs.

Modificarea documentului

Ocazional, este posibil să modificăm Politică de confidențialitate. În acest caz, va vom informa prin modificarea datei din partea de sus a acestui document și, în anumite cazuri, vom emite notificări suplimentare (de exemplu: prin adăugarea unei notificări în cadrul paginii de start a Site-ului nostru sau prin trimiterea unui e-mail). Va încurajăm să vizualizați Politică de confidențialitate atunci când interactionati cu noi pentru a rămâne informat(a) cu privire la practicile noastre de protecție a datelor cu caracter personal și la metodele pe care le puteți utiliza pentru a controla modul în care sunt utilizate datele personale și de protejare a confidențialității.

Informația colectată

Prelucrăm informații despre dvs. atunci când vizitați Site-ul, interactionati cu noi sau faceți cumpărături în magazin.
Pe lângă informațiile pe care le declarați (de exemplu: la crearea unui cont, înscrierea în programul de fidelitate), există informații prelucrate automat, generate sau deduse de sistemele noastre (de exemplu: potrivirea/îmbinarea datelor pentru a crea un profil de marketing pentru dvs.).

Scop

Aceste informații ne permit să va cunoaștem mai bine, ceea ce înseamnă că putem folosi alegerile dvs. pentru a va pune la dispoziție oferte personalizate pentru produsele noastre, precum și pe acelea ale partenerii noștri.
Utilizarea cookie-urilor ne permite să îmbunătățim specificațiile Site-ului și să afișăm reclame pe Site și pe alte site-uri.
Sunt efectuate controale pentru a asigura securitatea Site-ului și a tranzacțiilor.

Recipienți

Aceste informații sunt transmise afiliatilor noștri, precum și furnizorilor de servicii, atunci când este necesar să va furnizăm serviciul solicitat.
Unele dintre aceste informații (inclusiv istoricul achizițiilor și profilul) pot fi transmise partenerilor noștri de afaceri, în funcție de opțiunile dvs. de distribuire, pentru că aceștia să va poată trimite oferte personalizate.

Transfer

Transferurile de date în afara Uniunii Europene au loc datorită circumstanțelor organizatorice sau localizării unora dintre furnizorii noștri (societăți de livrare, societăți de hosting, furnizori de servicii de plăti sau de securitate).

Contactați-ne

În cazul în care aveți întrebări sau obiecții cu privire la acest document ne puteți contacta:
– în scris pe email – contact@solio.ro
– telefonic de Luni până Vineri între 10 a.m. și 9 p.m. la 0722 611 205.

Care sunt rolurile și responsabilitățile entităților din grupul Harmony privind prelucrarea datelor dvs. personale?

Harmony Romania are rolul de operator de date.

Care sunt informațiile pe care le prelucrăm?

Harmony colectează următoarele tipuri de date personale:

Informații pe care le furnizați direct.
Prelucrăm informațiile pe care le furnizați direct atunci când utilizați Site-ul și Serviciile noastre, atunci când:
· Creați un cont online
· Faceți cumpărături sau rezervați produse pe site-ul nostru
· Va înscrieți în programe de oferire servicii personalizate
· Ne contactați telefonic
· Va înregistrați pentru a primi e-mailurile noastre
· Participați la o tragere la sorți, la o competiție, la o campanie promoțională sau la un sondaj
· Comunicați cu noi printr-o rețea socială
· Solicitați asistență client
· Comunicați cu noi în orice alt mod
Furnizarea informațiilor dvs. personale este voluntară. Cu toate acestea, în lipsa furnizării informațiilor solicitate, total sau parțial, este posibil să nu va putem oferi anumite produse, servicii sau informații.

Categoriile de informații pe care le prelucrăm includ:
– Datele de identificare și informațiile de contact (precum numele și prenumele, dată nașterii, adresa poștală, metode de contact) necesare pentru a va identifica atunci când utilizați unul dintre Serviciile noastre (de exemplu, crearea unui cont online);
– Informațiile tranzacționale necesare pentru procesarea comenzii dvs. (produsele selectate, adresa de livrare și de facturare, numărul de telefon și adresa de e-mail, metodă de plata). În cazul unei plăti online informațiile despre cardul dvs. bancar sunt prelucrate de către operatorul de plăti și nu sunt prelucrate de către Harmony Education sub nicio formă;
– Informații referitoare la preferințele dvs.(cum ar fi preferințele dvs. în materie de produse și servicii, istoricul cumpărăturilor afișate de cardul dvs. Harmony);
– Informații socio-demografice (de exemplu, vârstă, sexul etc., menționate atunci când postați o recenzie);
– Date istorice despre comenzile dvs. online și despre fiecare dată când utilizați cardul de fidelitate în magazin (păstrăm istoricul tranzacțiilor și locurilor de cumpărare, în mod similar, atunci când achiziționați sau returnați un produs, prelucrăm informații despre tranzacție, cum ar fi informații despre produs, dată și locul achiziționării sau returnării);
– Datele istorice ale contactelor dvs. cu noi (păstrăm, de asemenea, istoricul relației noastre atunci când contactați serviciul clienți, când solicitați serviciile noastre de asistență personalizată sau când faceți o sesizare);
– Recenziile și fotografiile pe care le postați pe conturile noastre de pe rețelele de socializare.
Datele pe care le solicităm și care sunt esențiale pentru a răspunde solicitărilor dvs. sunt indicate printr-un asterisc sau echivalent în formularele de colectare sau specificate că atare verbal atunci când sunt colectate. În cazul în care nu completați câmpurile obligatorii sau nu furnizați informațiile notate conform cerințelor, nu vom putea răspunde solicitărilor dvs.

Datele cu caracter personal ale persoanelor minore sub 18 ani
Toți utilizatorii Site-ului trebuie să aibă vârstă minimă de 18 ani împlinită la dată creării unui cont pentru a putea da o comandă și pentru a-și comunica datele personale prin intermediul Site-ului nostru. De asemenea, trebuie să aveți vârstă minimă de 18 ani împlinită pentru a putea participa la campaniile promoționale organizate de Harmony, sau pentru a va putea abona pentru a primi prin e-mail comunicări publicitare din partea societății.
Cu toate acestea, în cazul în care, în mod excepțional, în cadrul desfășurării activității sale Harmony oferă Servicii către persoane cu vârstă sub 18 ani, în principal în scopul facilitării începerii, desfășurării sau încetării unui contract, această va prelucra datele cu caracter personal ale minorilor respectivi numai în temeiul consimțământului valabil exprimat al titlularului răspunderii părintești asupra minorului.

Informații pe care le prelucrăm automat
Prelucrăm automat anumite informații despre dvs. atunci când accesați sau utilizați Site-ul sau efectuați o tranzacție de vânzare, în special:
Date privind conexiunile: adresa IP, informații despre paginile vizitate, durata vizitei pentru a optimiza resursele necesare unei funcționari adecvate a Site-ului;
– Informații referitoare la sesiunea dvs. de navigare (indiferent dacă sunteți conectat(a) sau nu la contul dvs.):este posibil să folosim cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a prelucra informații despre dvs. atunci când interacționați cu Site-ul nostru sau cu e-mailurile pe care vi le trimitem. Aceste informații ne permit să deducem preferințele dvs., atracția pentru anumite mărci sau produse și să analizăm modul în care interacționați cu anumite conținuturi. Pentru a află mai multe despre cookie-uri și cum le puteți șterge, consultați Politică de Cookies.

Servicii client: Dacă contactați unul dintre consilierii noștri, conversațiile dvs. pot fi înregistrate pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre. Sunteți informat printr-un mesaj înainte de a fi conectat(a). Veți avea întotdeauna alte modalități de a ne contacta în cazul în care nu doriți să va fie înregistrată conversația.

Informații pe care le colectăm de la partenerii noștri și din alte surse

De asemenea, putem obține informații despre dvs. din alte surse și le putem conecta la informațiile despre dvs. pe care le prelucrăm, precum:
Date partajate cu rețelele sociale: informații care sunt distribuite de noi prin rețelele sociale pe care le-ați utilizat prin Site-ul nostru. În mod special, atunci când împărtășiți experiență dvs. Harmony cu alți clienți, utilizați o rețea socială și distribuiți informații despre dvs. cu această rețea socială și cu noi. Aceste comunicări sunt guvernate de politicile de protecție a datelor cu caracter personal ale rețelelor sociale la care va direcționăm.

Informații despre terțe persoane

În anumite cazuri, putem prelucra informații pe care le furnizați despre alte persoane, de exemplu: atunci când decideți să cumpărați și să trimiteți produse către altcineva sau când participați într-un joc de pe site-ul nostru și va invitați prietenii să joace de asemenea. Utilizăm aceste informații doar pentru a va satisface solicitările și nu vom trimite comunicări în scop de de marketing către persoanele despre care dumneavoastră ați furnizat informații, cu excepția cazului în care ei înșiși aleg să primească comunicări de la noi.

Care este temeiul legal și care sunt scopurile utilizării informațiilor prelucrate?

Prelucrăm date cu caracter personal doar atunci când avem un temei legal pentru a face acest lucru, după cum urmează:

1) Date necesare pentru exercitarea unui contract la care sunteți parte sau pentru a face demersuri în vederea încheierii unui contract la cererea dumneavoastră, a va furniza Serviciile noastre și a execută comenzile pe care le plasați.
Utilizăm datele dvs. pentru a gestiona contractele și serviciile subscrise și pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, în special în următoarele scopuri:
· A oferi produsele și serviciile pe care le-ați solicitat online, pentru a procesa tranzacțiile și facturarea, pentru a asigura livrarea, inclusiv gestionarea plăților, fraudei și a incidentelor de plata online;
· Orice alt serviciu curent sau viitor legat de Servicii și semnalat în diferiți termeni și condiții de utilizare.
· În scopul organizării și desfășurării de campanii promoționale de către Harmony, inclusiv al validării și desemnării câștigătorilor, atribuirii premiilor și îndeplinirii obligațiilor fiscale ale societății

și/sau
2) Date obținute în temeiul consimtamântului dvs.
, de exemplu: atunci când completați un formular de contact, ne trimiteți o sesizare, va înscrieți la newsletter, postați un comentariu sau când un astfel de consimțământ este cerut de lege (de exemplu, pentru a va trimite ofertele partenere prin e-mail sau prin mesaje text sau utilizarea cookie-urilor pentru publicitatea personalizată), ceea ce ne permite:

Să eficientizăm serviciul nostru de suport clienți
Folosim datele dvs. pentru a comunica cu dvs., pentru a gestiona abonarea la newsletter și pentru a răspunde întrebărilor dvs., pentru a va gestiona sesizările (Serviciu Clienți). În cazul apelurilor telefonice, Harmony înregistrează conversațiile pentru a gestiona sesizarea, precum și că dovadă.
În scop de marketing, reclamă și publicitate, pentru a comunica cu dvs. cu privire la produse, servicii, oferte, promoții, avantaje și evenimente și pentru a împărtăși informații care va pot interesa.
Colectăm și prelucrăm datele dvs. personale pentru a gestiona în mod dinamic relația noastră de vânzare, pentru a ne expune imaginea corporativă și pentru a promova produsele și serviciile noastre, inclusiv pentru a efectua studii de consum și studii de piață. Ofertele se pot referi, de asemenea, la produse și servicii de la terți. În același mod, putem împărtăși anumite informații cu partenerii noștri de afaceri în scopuri de marketing direct. Consimțământul dumneavoastră poate fi retras în orice moment, fără a fi prejudiciat în vreun fel. Dacă, în general, nu doriți că datele dvs. să fie utilizate în acest mod, contactați-ne, așa cum este descris în secțiunea Care sunt opțiunile dvs. pentru comunicarea promoțională?.

și/sau
3) În temeiul necesității de a respectă obligațiile noastre legale.

Anumite date pot fi, de asemenea, păstrate pentru a ne îndeplini obligațiile legale, inclusiv în următoarele scopuri:
· în scopul îndeplinirii obligațiilor legale privind arhivarea documentelor și informațiilor;
· în scopul îndeplinirii obligațiilor legale privind gestiunea economico-financiară (ținerea și organizarea contabilității în condițiile legii, emiterii de facturi fiscale etc.);
· în scopul îndeplinirii obligațiilor legale de raportare și informare către autorități și/sau instituții, sau alte organisme publice, în cazul cărora se impune divulgarea datelor cu caracter personal, conform legislației aplicabile;
· în scopul luării măsurilor legale de cunoaștere a clientelei și de prevenire și combatere a spălării banilor sau finanțării actelor de terorism;
· în scopul conformării cu oricare legi, reglementări sau practici, aplicabile Harmony;

4) În temeiul intereselor legitime ale Harmony
În special interesul Harmony de a-și desfășura activitatea cu bună-credință, în următoarele scopuri:
· în scopul efectuării de studii și statistici, după ce am anonimizat datele cu caracter personal sau, cel puțîn, le-am prelucrat pentru a împiedică redistribuirea acestora către persoane identificate;
· în scopul conformării cu reglementări și reguli interne, coduri de bune practici aplicabile Harmony, sau clienților și/sau partenerilor săi;
· în scopul exercitării și sau apărării drepturilor Harmony, contractuale sau legale, și intereselor Harmony;
· în scopul selectării clientelei și pentru a efectua acțiuni de promovare;
· în scopul asigurării funcționalității paginilor Site-ului, conținut interactiv și o experiență cât mai bună utilizatorilor

În acest caz, ne asigurăm că luăm în considerare potențialul impact pe care prelucrarea de date cu caracter personal în baza acestui temei legal o poate avea asupra dumneavoastră și asupra utilizatorilor Site-ului în general. În cazul în care vom constată că drepturile dumneavoastră fundamentale exced interesul nostru legitim, nu vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în baza acestui temei legal și este posibil să va solicităm consimțământul pentru a continuă prelucrările.

Pentru cât timp sunt păstrate datele dvs.?

În situația în care Harmony prelucrează datele dumneavoastră pentru exercitarea unui contract la care sunteți parte sau pentru a face demersuri în vederea încheierii unui contract la cererea dumneavoastră, datele sunt păstrate pe durata necesară conformării cu obligațiile contractuale asumate față de dumneavoastră, mai precis pentru o perioada egală cu perioada stabilită de cerințele legale de păstrare a informațiilor aplicabile în cazul vânzării de bunuri prin contracte încheiate la distanță, respectiv în vederea finalizării comenzilor și livrării acestora, , precum și al altor legi, reglementări și/sau prevederi specifice normelor aplicabile pentru asigurarea calității produselor astfel livrate în general.

În cazul în care Harmony prelucrează datele dumneavoastră că urmare a necesității de a respectă obligațiile noastre legale, datele dvs. personale sunt păstrate pe durata existenței obligației legale sau până când persistă necesitatea astfel existența, după care sunt arhivate pentru a ne îndeplini obligațiile legale, sau sunt anonimizate pentru studii și statistici.

În cazul în care Harmony prelucrează datele dumneavoastră în temeiul consimtamântului dvs, datele sunt păstrate până la retragerea acestuia, dar nu mai mult de 3 ani de la ultima interacțiune pe care ați avut-o cu noi, după care sunt arhivate pentru a ne îndeplini obligațiile legale, sau sunt anonimizate pentru studii și statistici.

În cazul în care Harmony prelucrează datele dumneavoastră în temeiul interesului legitim al Harmony, pe perioada existenței interesului legitim, dar nu mai mult de 3 ani de la ultima interacțiune pe care ați avut-o cu noi, după care sunt arhivate pentru a ne îndeplini obligațiile legale, sau sunt anonimizate pentru studii și statistici.

Cu toate acestea, în anumite cazuri, Harmony va avea în vedere perioada aferentă temenul de prescripție al eventualelor drepturi sau obligații aplicabile, conform normelor procedurale impuse de legislația română civilă și/sau penală, dacă va fi cazul, atunci când o astfel de conservare este permisă prin lege sau atunci când este necesar pentru a gestiona disputele și revendicările.

De exemplu, este posibil să păstrăm anumite date personale despre dvs., chiar dacă ștergeți contul dvs. sau dacă există o problema în legătură cu acest cont, dacă există un sold negativ sau o solicitare sau un litigiu nerezolvat. În acest caz, datele necesare pentru rezolvarea problemei sau litigiului sunt păstrate pe durata disputei în limitele prevederilor legale privind prescripția extinctiva. Alte date pot fi păstrate pentru studii și statistici după ce au fost anonimizate.

Cazuri speciale

Înscrierea la newsletter – Informațiile despre adresa dvs. de e-mail și despre opțiunile dvs. privind publicitatea electronică vor fi păstrate până când va dezabonati fie din contul dvs. fie prin link

Istoricul tranzacțiilor – Lista comenzilor plasate online și în magazin (dacă ați folosit cardul de fidelitate) va fi păstrată pe perioada în care contul dvs. este activ.

Către cine transferăm informațiile?

Transferăm datele către terțe persoane, atunci când este necesar pentru a administra Site-ul și Serviciile. Harmony nu vinde, negociază sau transferă informațiile personale ale clienților săi către terți în scopuri comerciale. Cu toate acestea, în anumite situații de excepție, este posibil să dezvăluim date cu caracter personal, după cum urmează:

– dacă divulgarea este absolut necesară și în interesul dumneavoastră în contextul livrării bunurilor și prestării serviciilor contractate de dumneavoastră sau conexe operațiunilor de prelucrare, către următoarele categorii de terți:

● imputernicitilor, partenerilor contractuali, furnizorilor de servicii ai Harmony, care asigura serviciile operaționale ale Harmony, precum curierat, telecomunicații, IT, securitate, plăti, prelucrare date, stocare, arhivare, marketing și publicitate, servicii aferente asistenței pentru clienți sau alte servicii către Harmony;
Spre exemplu, în cadrul utilizării Serviciilor, anumite informații despre dvs. sunt transmise partenerilor noștri și persoanelor împuternicite care gestionează Site-ul și furnizează servicii conexe necesare în acest sens . În acest fel, datele dvs. de plata sunt trimise furnizorilor de plăti și instituțiilor bancare, în vederea efectuării plăților, partenerilor pentru gestionarea cardurilor de fidelitate și a operațiunilor de marketing.

● Agenția Națională de Administrare Fiscală (A.N.A.F.);

● Consilieri profesioniști precum experți, contabili, auditori sau avocați;

– dacă avem acordul dumneavoastră în acest sens

De exemplu, în cazul în care am obținut consimțământul dvs. pentru a va trimite comunicări, inclusiv în scop publicitar, fără a va înscrie în programul de fidelitate, datele dvs. vor fi prelucrate cu ajutorul Mailchimp, o aplicație web deținută de The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp (”MailChimp”), o societate cu sediul în Statele Unite ale Americii, care prelucrează datele conform politicilor de confidențialitate MailChimp.

– Datele sunt, de asemenea, partajate cu terțe persoane atunci când utilizați butoanele rețelelor sociale.

Atunci când utilizați butoanele rețelelor sociale, datele dvs. de identificare sunt comunicate automat acestor rețele sociale. Puteți, de asemenea, să distribuiți anumite informații sau conținut (fișa de produse) prezente pe Site-ul www.Harmony.ro, pe rețelele sociale. Acest mod de utilizare este guvernat de termenii și condițiile de utilizare a respectivei rețele sociale. Va invităm să le citiți.

ÎN CE ȚĂRi TERȚE TRANSFERĂM INFORMAȚIILE?

În funcție de locațiile în care se află serverele colaboratorilor Harmony sau ale imputernicitilor săi, pe care vor fi stocate datele, sau de locul în care se află anumiți destinatari ai datelor, este posibil că anumite date personale să fie transferate, după caz, în alte state membre ale Uniunii Europene, sau ale Spațiului Economic European.

Cum este garantată securitatea datelor dvs. personale?

Datele dvs. personale sunt protejate prin măsuri tehnice și organizatorice care sunt în conformitate cu prevederile legale și condițiile reglementate la nivelul României și european, și care asigura securitatea și confidențialitatea acestora.

În particular, Harmony utilizează tehnologii de protecție, cum ar fi sistemele de criptare, autentificare și detectare a fraudelor, pentru a va proteja contul online și tranzacțiile de plata.

Harmony obține angajamentul scris al furnizorilor de servicii și a subcontractantilor săi pentru garantarea și implementarea măsurilor suficiente de securitate care asigura protecția datelor cu caracter personal încredințate acestora pentru prelucrare în conformitate cu cerințele legale privind protecția datelor cu caracter personal.

Cum va puteți dezabona de la newsletter și gestiona opțiunile pentru comunicarea promoțională și publicitatea personalizată? Care sunt opțiunile dvs. pentru comunicarea promoțională?

Va puteți înscrie în listele noastre de corespondență și sunteți de acord să primiți informații de marketing și promoționale de la noi. Puteți revizui opțiunile pentru comunicarea promoțională în orice moment, folosind oricare dintre modalitățile enumerate în secțiunea Cum ne puteți contacta?.

Comunicare electronică și newsletter: puteți da click pe link-urile de dezabonare din e-mailurile noastre promoționale în orice moment.

Va rugăm să rețineți că este posibil să va trimitem în continuare scrisori, apeluri, mesaje și / sau e-mailuri cu caracter nepublicitar, cum ar fi cele despre contul dvs. sau despre tranzacțiile curente, chiar dacă va dezabonati de la comunicările promoționale.

Ce puteți face dacă nu doriți să beneficiați de publicitate personalizată?

Putem folosi datele personale asociindu-le cu datele dvs. de navigare prin cookie-uri în scopul publicitaiii personalizate (de exemplu, pentru a afișa reclame adaptate profilului dvs. pe site-uri terțe, reclame care ar putea să va intereseze sau o oferta atunci când citiți un e-mail care conține o oferta specială). Acest tip de direcționare este posibil prin tehnologiile partenerilor noștri de publicitate care conectează datele de navigare de la același utilizator pe Site-uri, platforme de rețele sociale și site-uri terțe, indiferent de dispozitivul utilizat.

· Pe platformele de rețele sociale (de exemplu, Facebook sau Instagram): puteți oricând renunta la această procesare prin configurarea setarilor dvs. de publicitate în contul dvs.
· Pe site-uri terțe: puteți consulta Notificarea cu privire la cookie-uri pentru a află modalitatea de retragere a consimtamantului.

Atenție, a refuza publicitatea personalizată înseamnă doar că nu veți mai fi destinatarul publicității care vă vizează în mod specific. Acest lucru nu va afecta sau nu va împiedica afișarea sau recepționarea publicității generale.

Care sunt drepturile dumneavoastră în calitate de persoană vizată? Cum puteți accesa datele dvs. personale? Cum le puteți corectă, șterge și cum va puteți exercită celelalte drepturi?

În baza legislației aplicabile, în calitate de persoană vizată, aveți o serie de drepturi cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal, printre care și următoarele:

Access și copiere 

Aveți dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care că privesc și, în caz afirmativ, accesa la datele dvs. personale, și la informații relevante în legătură cu acestea, precum: scopurile prelucrării; categoriile de date vizate; destinatarii sau categoriile de destinatari cărora datele le-au fost sau urmează să fie divulgate, în special destinatari din țări terțe sau organizații internaționale; acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate datele sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioada; sau, în cazul în care datele nu sunt colectate de la dumneavoastră, orice informații disponibile privind sursă acestora.

Înainte de a răspunde solicitării dvs., suntem obligați prin lege să va verificăm identitatea. Este posibil să va cerem să furnizați informații suplimentare pentru a răspunde solicitării dvs. Ne angajăm să răspundem solicitării dvs. cât mai curând posibil.

Dacă aveți un cont Harmony, aveți acces direct la datele conținute în contul dvs. online, în cadrul istoricului tranzacțiilor online.

Accesul va permite să corectați, să modificați sau să ștergeți datele de identificare și detaliile de contact. În cazul în care optați pentru ștergerea datelor, nu va veți mai bucură de serviciile legate de contul dvs. online sau programul de fidelitate.

Puteți, în limitele legii, să va exercitati dreptul la portabilitatea datelor, care va permite să primiți datele personale care va privesc, într-un format interoperabil pe care ni l-ați comunicat în mod automat atunci când v-ați creat contul și / sau v-ați înscris în programul nostru de fidelitate, precum și selecțiile dvs. (liste de cumpărături, produse preferate etc.).

Dacă nu va puteți accesa contul sau nu puteți accesa alte date, contactați-ne conform descrierii din secțiunea Cum ne puteți contacta? de mai jos.

Corectarea datelor personale incorecte

Aveți dreptul de a obține rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc.

Puteți solicită corectarea datelor dvs. personale care ar putea fi incorecte și limita modul în care acestea sunt prelucrate în timpul procesării modificărilor. În funcție de tipul de prelucrare și scopurile în care au fost prelucrate datele, puteți solicită și completarea datelor personale aflate în posesia noastră. În acest caz, va putem cere să furnizați documentația necesară.

Dacă nu va puteți accesa contul sau dacă datele pe care doriți să le corectați nu pot fi corectate în contul dvs., contactați-ne folosind metodele descrise în secțiunea Cum ne puteți contacta?.

Retragerea consimtamantului de procesare a datelor personale

În cazul în care prelucrarea datelor dvs. personale se bazează pe acordul dvs. (de exemplu, înscriere la newsletter, invitații de vânzare electronice pentru servicii și alte produse decât cele la care v-ați înscris deja, utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare pe acest site), aveți dreptul de a va retrage consimțământul în orice moment.

Puteți exercită acest drept prin modificarea opțiunilor dvs. de marketing direct și abonare la newsletter și prin retragerea consimtamantului dvs. pentru cookie-uri prin metodele menționate Care sunt opțiunile dvs. pentru comunicarea promoțională?.

Ștergerea datelor personale. Limitarea prelucrării.

Aveți dreptul de asemenea de a solicită și de a obține ștergerea datelor dvs. personale, fără întârzieri nejustificate, în următoarele cazuri:
· Considerați că prelucrarea datelor dvs. nu mai este necesară, dat fiind utilizarea de către dvs. a Site-ului și a Serviciilor noastre sau că scopurile menționate în această politică sau conservarea acesteia sunt contrare legii;
· V-ați retras consimțământul de a prelucra datele dvs. (vedeți mai sus) și nu există nici un alt temei juridic pentru prelucrare;
· Obiectati asupra prelucrării datelor dvs. personale din motive legate de situația dvs. personală;
· Obiectati asupra prelucrării datelor dvs. personale în scopuri de marketing direct;
· Datele dvs. au fost prelucrate online când erați minor(a).

Alternativ, în limitele legii, aveți dreptul la restricționarea prelucrării. Mai exact, puteți solicită și obține că prelucrarea datelor dvs. personale să fie limitată, în cazurile și în condițiile prevăzute de lege, cum ar fi cazul în care contestați exactitatea datelor.

Va rugăm să rețineți că, în anumite cazuri nu este posibil să ștergem anumite date cu caracter personal despre dvs. atunci când acest lucru este cerut de lege sau când avem un motiv legitim să facem acest lucru (de exemplu, pentru executarea unui contract), pentru apărarea drepturilor în instanța sau atunci când exercitarea acestui drept încalcă dreptul la libertatea de exprimare și de informare. De exemplu, acesta este cazul dacă ați încălcat Termenii și condițiile noastre de utilizare sau de vânzare.

Dreptul la opoziție

Aveți dreptul de a va opune, în orice moment, din motive legate de situația particulară în care va aflați, prelucrării întemeiate pe interesul legitim al Harmony. De asemenea, în cazul în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dumneavoastră, aveți dreptul de a retrage consimțământul în orice moment, fără a fi prejudiciat în vreun fel.

Dreptul de a depunde plângere

Aveți dreptul de a va adresa oricând, cu o plângere sau sesizare în acest sens, Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România (fax: +40 318 059 602, email: anspdcp@dataprotection.ro), în cazul în care apreciați că drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată au fost încălcate.

Aveți posibilitatea de a exercită oricând, oricare dintre drepturi, de a accesa și actualiza oricând datele furnizate sau de a obține informații suplimentare. Pentru această puteți utiliza datele noastre de contact prevăzute mai sus. Harmony va va furniza informații privind acțiunile întreprinse în urmă unei cereri în cel mult o luna de la primirea cererii. Conform legislației aplicabile, această perioada poate fi prelungită cu două luni dacă va fi necesar, ținându-se seama de complexitatea și numărul cererilor.

Cum ne puteți contacta?

  • prin mail la adresa: contact@solio.ro
  • sau telefonic de Luni pana Vineri intre 10 a.m. si 9 p.m. la 0722 611 205 .