Povestea Solio

Solio reprezintă conceptul nostru despre soare și viață. Un soare strălucitor ne dă forță și energie, ne îmbunătățește starea de sănătate și ne creează o stare de bine. Toți ne dorim să menținem această stare, iar pentru acest lucru trebuie, în primul rând, să eliminăm disconfortul produs de arsurile solare.

Brandul Solio a apărut din dorința de a aduce pe piață produse de protecție solară, organice, sigure pentru om și natură.

Protecția solară este obligatorie pentru ca pielea noastră să fie sănătoasă și să prevenim îmbătrânirea prematură. Însă produsele cosmetice de protecție solară pot conține ingrediente neprietenoase. Noi am decis să ne schimbăm complet obiceiurile și să acordăm o atenție sporită conținutului. De atunci, ne-am creat propria „listă neagră” de substanțe pe care dorim să le evităm în produsele cosmetice. După ce ne-am educat familia și prietenii apropiați, am dorit să transmitem valorile noastre către mai multe persoane.

Misiunea noastră este să asigurăm în magazinul nostru produse testate și certificate, pe care să le puteți folosi cu încredere, atât voi, cât și familiile voastre, indiferent dacă mergeți la plajă pentru relaxare sau practicați un sport în aer liber.